Acesta este primul an în care o piață de Crăciun românească s-a alăturat podiumului celor mai bune piețe de Crăciun din Europa. Cu un program cultural excepțional, divertisment pentru tineri și bătrâni, un patinoar, căsuțe uimitoare de Crăciun și printre cele mai frumoase luminițe de Crăciun din Europa, Craiova oferă tot ce este mai bun Crăciunului într-o atmosferă de familie.

Pentru un eveniment de succes, Municipiul Craiova a distribuit diversele evenimente de Crăciun, piețe, patinoar, concerte, ateliere de creație, standuri culinare în patru locuri diferite din oraș. Ele sunt legate între ele prin lumini magice (peste un milion de becuri cu LED-uri) făcând din Craiova nu doar una dintre cele mai bune Târguri de Crăciun din Europa, ci și cea mai bună destinație de lumini de Crăciun din România.

Ceea ce este uimitor în Craiova sunt căsuțele de Crăciun, pictate magic și original sculptate cu diferite personaje din basme de către cei mai talentați artiști din România. Creativitatea orașului și îndrăzneala întregului concept de Târg de Crăciun transformă Craiova într-o destinație unică și uimitoare de Crăciun pentru toată lumea.

Rezervă-ți zborurile și cazarea la cele mai bune prețuri în Craiova și descoperă una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun în această iarnă. Lasa-te purtat de atmosfera de basm a Craiovei de Craciun.

Publicitate