The Artist Awards revine cu cea de-a patra ediție pe 11 noiembrie la Craiova

Cei mai îndrăgiți artiști din România își dau întâlnire la a patra ediție de The Artist Awards.

Realizat în parteneriat cu Filarmonica Oltenia Craiova, The Artist Awards 2022 va avea loc pe 11 noiembrie, în fața Universității Craiova, pe strada Alexandru Ioan Cuza.

De-a lungul serii se vor decerna 15 premii, dintre care trei vor sărbătorii cei mai de succes content creators din ultimul an.

Totodată, artiști precum INNACarla’s Dreams, Alina EremiaThe MotansIrina RimesNicole Cherry, RandiVescanHoly Molly și Olivia Addams sunt doar câteva dintre numele ce vor susține recitaluri în cadrul show-ului.

Cel mai mare Târg de Crăciun din România își deschide porțile pe 11 noiembrie, la Craiova. Peste o sută de mii de spectatori sunt așteptați.

Desemnat de European Best Destinations în primele șase cele mai frumoase evenimente de gen din Europa, Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în acest an pe o suprafață de peste un kilometru pătrat.

Căsuțe de poveste unicat, pictate de artiști talentați și amplasate în cinci piețe, un brad înalt de peste 20 metri, peste un milion de beculețe și figurine luminoase și un patinoar de 700 mp sunt pregătite să-și primească oaspeții de vineri, 11 noiembrie 2022, la Târgul de Crăciun din Craiova.

Având în vedere că, în 2021, ne-am clasat pe locul 6 în Europa pentru cel mai frumos târg de Crăciun, iar iluminatul festiv a fost unul dintre elementele de atracție pentru turiștii din toată lumea care ne-au votat, anul acesta am pregătit multe surprize în ceea ce privește ornamentele și iluminatul festiv. Vor fi peste un milion de beculețe care vor străluci în zonele centrale din Craiova, dar și în cel mai mare cartier al muncipiului, beculețe pentru care vom face economii, având în vedere că toate sunt leduri. Pregătirile sunt în toi, iar atmosfera de poveste poate fi deja resimțită în Centrul Vechi și Piața Mihai Viteazul, unde se montează patinoarul și au apărut figurine luminoase în formă de urși polari, steluțe, fulgi sau pinguini, dar și o parte din căsuțe, singurele din țară care sunt pictate diferit, special pentru Târgul de Crăciun”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.