Europarlamentarul Claudiu Manda a fost reales, Joi 27 Octombrie 2022, cu unanimitate de voturi, preşedinte al PSD Dolj, în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a organizaţiei, la care au participat peste 600 de delegati social-democrați.

Claudiu Manda, care conduce PSD Dolj de 10 ani, a afirmat că în această perioadă, împreună cu echipa sa, nu a pierdut niciun scrutin, nu a luat niciodată sub 50% din numărul de mandate de primari, consilieri locali sau din numărul de parlamentari.

Și președintele Partidului Social Democrat (PSD) și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost prezent la această conferință, de unde a precizat că, înainte ca partidul să intre la guvernare, s-a sfătuit atât cu Lia Olguța Vasilescu cât și cu Claudiu Manda.

Din echipa lui Manda, la conducerea PSD Dolj, mai fac parte preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, care a fost ales prim-vicepreşedinte al filialei Dolj, Gheorghe Nedelescu – ales secretar general, Florin Radu – secretar general adjunct, relatează Agerpres.