𝐃𝐞 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢 𝟐𝟔 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝟑𝟎 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟐𝟎 de producători de flori și articole cu specific floral, din diferite zone ale țării se vor întâlni la ✅👉 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐓𝐨𝐚𝐦𝐧𝐞𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐 – 𝐄𝐱𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐥𝐨𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐡𝐚𝐧𝐝𝐦𝐚𝐝𝐞, unde puteți admira explozia de culoare și parfum, dar și achiziționa flori deosebite sau dulciuri artizanale. 👉 Piața Frații Buzești din Centrul Vechi.

Și tot în aceeași perioadă, 26 – 30 octombrie vă invităm la cele 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐭𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐇𝐚𝐧𝐝𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐬𝐢 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐜𝐡𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 care vor avea loc pe Calea Unirii și, respectiv, pe Aleea centrului comercial Mercur.

Cele două târguri vor fi, de asemenea, un bun prilej pentru a achiziţiona diverse produse – de la bijuterii, accesorii vestimentare şi ţesături la obiecte pictate, sculptate, realizate din ceramică, sticlă, lemn etc.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an este ✅👉 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐌𝐞𝐬̧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐏𝐨𝐩𝐮𝐥𝐚𝐫𝐢 care va reuni la Craiova, în perioada 28 -30 octombrie, aproximativ 60 de artiști, din Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Timişoara, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov, Prahova, Hunedoara, Braşov, Sibiu, Cluj, Bistriţa.

👉 Târgul Meşterilor Populari va avea loc, în Piaţa William Shakespeare, unde meșteri olari, cioplitori în lemn, cojocari, ţesători, cusători, pielari, iconari, fierari, cofetari şi nu numai vor expune o diversitate de obiecte lucrate manual.

‼️ În cadrul expoziției cu vânzare se vor regăsi atât obiecte de ceramică, textile, împletituri, țesături, coșuri, icoane, obiecte de mobilier, cât și produse alimentare tradiționale-afumături, brânzeturi şi prăjituri sau produse apicole.

Târgul Meșterilor Populari este organizat de Muzeul Olteniei, în parteneriat cu Primăria Craiova.

În perioada 28 – 30 octombrie, indiferent de vârstă și preferințe culinare sunteți așteptați în Piața Mihai Viteazu, la ✅👉 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥 𝐒𝐭𝐫𝐞𝐞𝐭 𝐅𝐨𝐨𝐝, unde vă veți putea delecta cu delicii turcești și preparate din fructe de mare, într-o atmosferă incendiară întreținută de un DJ.