O mamă este subiectul unui caz medical extrem de rar, asta după ce a născut doi copii gemeni, care însă au tați diferiți.

O femeie a născut gemeni care au tați diferiți

Tânăra de 19 ani a dat naștere unor gemeni, însă la scurt timp după prima lor aniversare, aceasta a început să aibă dubii cu privire la cine este tatăl copiilor.

A făcut un test de paternitate pentru a-și confirma suspiciunile. Tânăra, originară din Brazilia, suspecta că doar unul dintre cei doi bărbați cu care întreținuse relații sexuale în aceeași zi era tatăl copiilor. Nu mică i-a fost mirarea când testul a ieșit pozitiv doar pentru unul dintre micuți.

”Mi-am amintit că am mai fost cu un bărbat în aceeași zi și l-am sunat, cerându-i să facă un test, care a ieșit pozitiv”, a declarat mama care a dorit să rămână anonimă.

Cât de des sunt întâlnite cazurile de gemeni care au tați diferiți

Dr. Franco recunoaște că nu și-a imaginat că va avea de-a face cu un astfel de caz în cariera sa medicală, fiind ”unul la un milion”, după cum spune el. Medicul susține că ar fi aproximativ 20 de situații de acest fel în întreaga lume. Realitatea ar putea fi alta, însă.

Gemenii, acum în vârstă de un an și patru luni, sunt îngrijiți de mamă și doar de unul dintre tați. Nu este clar dacă celălalt tată are vreun rol în viața de familie.

”E mult mai comun decât credem, dar în multe situații, oamenii nu află niciodată deoarece nu există un motiv palpabil de a face un test de paternitate pentru gemeni”, spune dr. Keith Eddleman, director de obstetrică la Mount Sinai Hospital din New York.

Sursa fanatik.ro