Mai sunt câteva zile și vine luna lui cuptor, perioadă în care canicula își intră în drepturi cu adevărat. Soarele va arde nestingherit, aruncând săgeți de foc peste viața cotidiană a craiovenilor. Adierea vântului se va sufoca și ea sub temperaturile incendiare lăsând să se încingă asfaltul din capitala Olteniei. Și în mijlocul acestui deșert de foc, la ieșirea din Craiova către Bucovăț se află o oază de răcoare – Water Park Craiova, parcul acvatic de agrement în valoare de 20 milioane euro.

Partea deschisă a parcului cuprinde un canal cu viteză redusă de curgere a apei, șapte bazine exterioare (aici incluzând bazinul olimpic), şapte tobogane, diferite terenuri de sport.

Canalul pentru periplu în colac pneumatic cu viteză redusă de cugere a apei va uni zone de interes şi este prevăzut cu o zonă supralărgită destinată diferitelor distracţii. Şase podeţe supratraverseaza canalul.

Zona în aer liber include un bazin ce dispune de o instalaţie mecanică care produce valuri, o piscină tematică pentru copii mici, un bazin puţin adânc mobilat cu pavilioane cu cascade, platforme de joc, tunele, pistă de alunecare şi o piscină 50m x 25 m.

De asemenea, este amplasat un turn de lansare cu două tobogane spirală şi un turn cu o combinaţie de cinci tobogane. Sunt amenajate trei terenuri de sport în aer liber: pentru fotbal de plajă, tenis cu piciorul şi volei de plajă.

Prețurile sunt accesibile. Distractie placută!