Echipa antrenată de Marius Croitoru a predat o lecție de fotbal campioanei CFR Cluj. Surpriza nu o reprezintă scorul categoric, 3-1, ci jocul și posesia oltenilor.

Argentinianul Bouza, decarul oltenilor, a fost dirijorul din teren care a pus în practica partitura tactica a lui Marius Croitoru bazată pe „țesătură” de pase și combinații atât ofensive cât și rapide.

A fost o partidă dominată de echipa olteană, raportul ocaziilor de gol fiind 18-10, iar cel al șuturilor pe poartă a fost 6-4. În plus, gazdele au avut o posesie superioară, 58%.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 15, prin Ciprian Deac, dar FC U Craiova a întors scorul după reușitele lui Benjamin Van Durmen (32’, 73’) și Andrea Compagno (47’).

„Am arătat că suntem o echipă puternică” a declarat Marius Croitoru

„Cei de la Craiova au zburdat pe teren, trebuie să îi felicităm”, a declarat Dan Petrescu

ECHIPELE DE START

FCU Craiova: Popa – Huyghebaert, Paramatti, Duarte, Negru – Achim, Asamoah – Van Durmen, Bauza, Baeten – Compagno; Rezerve: Mogoșanu, Grigore, Albu, Blidar, Sidibe, Marquet, Bahassa, Chițu, Bălan.

CFR Cluj: Bălgrădean – Malico, De Sousa, Graovac, Braun – Muhar, Boateng, Deac – Petrila, Debeljuh, Păun; Rezerve: Scuffet, Manea, Bălan, Hoban, Bordeianu, Gidea, Hammershoy, Yeboah, Betancor.