Vezi ce spune Horoscopul Urania pentru zodia ta. Află horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie în parte.

Berbec 16 – 22 iulie 2022

Dimineața zilei de 16 iulie va fi mai puțin obișnuită din cauza unei atitudini, a unei inițiative sau a unei împrejurări create de un prieten de-al nativului care îl poate pune pe acesta în situații neobișnuite și deloc agreabile. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, stare interioară marcată de nevoia de a medita, de a se gândi la lucruri plăcute, de a se bucura de tihna momentului, de a-și hrăni spiritul cu activități relaxante, care să le ofere confort emoțional. În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va reprezenta un factor de consolidare pe baza sentimentelor puternice și sincere ale legăturilor de familie, instaurând un soi de vocație casnică și domestică.

Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, Luna va tranzita zodia Berbecului și le va da celor despre care vorbim în această analiză un plus de energie, de motivație și capacitate de mobilizare rapidă pentru rezolvarea unei teme de viață. În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa a V-a a sentimentelor, a emoțiilor și a relațiilor nativilor cu copiii lor, introducând o notă de orgoliu, de vanitate sau dorința de a demonstra cine sunt și ce valoare au.

În plus, Soarele le va da celor care se exprimă într-un domeniu artistic, prin activități de creație sau interpretative, forță imaginativă, vigoare și capacitate de a străluci. Tendința va fi amplificată, din 22 iulie, de Soare, care va intra în zodia Leului și care, până pe 23 august, va marca și cu puternica sa influență casa relațiilor sentimentale, introducând o notă de efervescență afectivă. Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, nevoie de consolidare a regimului salarial și a câștigurilor obținute printr-un efort personal susținut. Nevoie de a se baza pe un venit cert sau de un al doilea, ocazional, dar substanțial.

Taur 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, activități neprevăzute, evenimente care încurcă bunul mers al lucrurilor în plan profesional. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, relații amicale plăcute, amabile, politicoase, bună comunicare interumană. În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul comunicării și va crea un climat favorabil acumulării și consolidării unor cunoștințe necesare în procesul educativ sau în scopul perfecționării personale pentru muncă și viață. Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, influențe mai puțin armonice îndreptate spre activitatea cerebrală, echilibrul emoțional, lumea interioară a gândurilor și a frământărilor.


Taurii pot trăi perioade mai puțin armonice sau chiar dezarmante, născute din amintiri dezagreabile, din constatări nemulțumitoare, din concluziile care vor sublinia niște deficiențe, niște limite personale sau niște ostilități care vin de la oameni, de la instituții ori de la conjunctura generală actuală.

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate sectorul relațiilor de familie și al treburilor domestice și le va impune unora nevoia de a acționa cu fermitate sau de a-și asuma greul unor decizii pentru care părinții nu au resursele necesare să le susțină.

Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, acumulare de influențe astrale, provenind de la cele trei planete în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi, care, împreună cu sensul vieții, vor introduce un accent la care Taurii vor trebui să fie atenți, pentru că acela va viza o chestiune esențială de viață, de evoluție ori de statut personal. La sfârșitul zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și, până pe 23 august, va marca relația nativilor cu tatăl sau cu unul dintre părinți (autoritate, emancipare).

Gemeni – 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, derută interioară, născută din informațiile care contrazic niște evidențe; imposibilitate de a decela adevărul sau de a accepta o situație ce privește direcția de acțiune a unui for (instituție, structură socio-profesională) în care activează nativul. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, ipostaze flatante sau conjuncturi avantajoase pentru imaginea publică a nativului care va „câștiga puncte” în opinia spectatorilor sau își va consolida statutul profesional prin încredere, admirație, prețuire, recunoaștere a valorii personale. În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă și le va da posibilitatea „să facă un ban în plus” (venit ocazional).

Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, neînțelegeri minore, controverse cu unul sau mai mulți prieteni în contextul unei activități comune (proiect) care trece prin momente delicate din cauza proastei ei gestionări de către un apropiat de-al Gemenilor (greșeli de abordare, lipsă de experiență, incompetență, interese ascunse).

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa a III-a a comunicării, exercitând un patronaj corect și energic, făcându-i pe unii nativi să devină autoritari și chiar mânați de orgoliul opiniilor lor în discuțiile cu personaje importante în ierarhia mediului lor profesional. Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, nevoie puternic resimțită de consolidare a unui sector de viață și activitate; regrupare și motivare ori elaborare a unei strategii eficiente.

La sfârșitul zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și, până pe 23 august, va marca prin influența sa același sector al comunicării, dându-le unora dintre Gemeni șansa notorietății și a succesului în activitatea curentă.

Rac 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, situație neprevăzută, în contextul unei inițiative menite să-i permită unui Rac să obțină un avantaj material sau o recuperare patrimonială. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, nevoie de evadare din spațiul cotidian controlat de ideile și de preocupările care „îl trag în jos” pe câte un nativ. Acesta va simți nevoia să se „îmbăieze” în idei frumoase, să cultive inițiativele corecte, morale, nobile și să beneficieze de valorile culturale și artistice care să-i permită accesul la o zonă elevată, spirituală. În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita casa I a personalității acestor nativi, constituindu-se într-un factor de protecție și de armonie interioară, dar nu și de progres sau de succes.

Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, agitație în contextul vieții profesionale, provocări cu care nativii s-au obișnuit, decizii care nu-i fac simpatici în ochii colegilor sau care vor provoca reacții ostile și dezaprobare.

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa banilor câștigați din muncă proprie, făcându-i pe cei născuți în zodia Racului să abordeze chestiunile financiare de pe poziții ferme și să evalueze corect volumul și calitatea muncii lor în formularea unei pretenții salariale.
În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa banilor câștigați din muncă proprie, făcându-i pe cei născuți în zodia Racului să abordeze chestiunile financiare de pe poziții ferme și să evalueze corect volumul și calitatea muncii lor în formularea unei pretenții salariale.

Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, efortul nativilor se va îndrepta spre menținerea, dezvoltarea sau consolidarea unor relații de prietenie, dar acest lucru nu va fi ușor pentru că vor apărea la tot pasul aspecte noi, neprevăzute, care vor nuanța atât relația, cât și atitudinea Racilor față de cunoștințele lor. La sfârșitul zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și, până pe 23 august, va înlesni o frumoasă dezvoltare sectorului banilor rezultați în urma unui efort personal (plată generoasă).

Leu 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, posibil mesaj sau împrejurare ce-i poate alarma pe nativi care se confruntă cu relații parteneriale ostile, confuze sau complicate de intervenția unei instituții. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, context astral care poate genera un mic avantaj, un gest de atenție (cadou, recompensă). În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și va tranzita sectorul laturilor tăinuite sau mai puțin clare ori poate chiar deloc înțelese de către nativi astfel că aceștia vor avea șansa ca, până pe 11 august, să aibă parte de o dezvăluire, de o lămurire, pe fondul apariției neașteptate a unui factor care permite înțelegerea corectă a unei situații din trecut sau a celei cu care se confruntă în prezent.

Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, tumult de idei, de controverse, de dialoguri „încinse”, purtate de pe poziții opuse, însoțite de o „ploaie” de argumente, dar cu mici șanse de a rezolva contradicțiile sau de a-i convinge pe cei implicați în dialog de logica și de evidența faptelor.
În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa I a personalității celor născuți în zodia Leului, dându-le, din păcate, pentru prea puțin timp, o excepțională capacitate de a vorbi, de a susține un proiect, de a se exprima și de a comunica exemplar în orice împrejurare. În acest sector, la sfârșitul zilei de 22 iulie, Soarele va intra, la rândul lui, în zodia Leului și, până pe 23 august, va marca și cu influența sa puternică întreaga existență a acestor nativi.
Ei vor fi puternici, energici, rezistenți la efort, gata de „luptă”, motivați și ambițioși. Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, sectorul vieții profesionale va fi pus la încercare de influxurile astrale ale momentului, care vor purta amprenta unui factor important (sens al vieții).

Fecioară 16 – 22 iulie 2022

În prima parte a zilei de 16 iulie, informații privitoare la locul de muncă. Mobilizare greoaie în desfășurarea activităților profesionale; stare de spirit marcată de enervări, plictiseală, iritabilitate. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, relații bune între soți: amabilitate, căldură sufletească, posibile eliminări ale motivelor de supărare care i-au îndepărtat pentru o vreme sau i-au făcut mai rezervați unul față de celălalt. În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va crea un climat de comunicare, de armonie și de siguranță în relațiile de prietenie. Șansă ca aceia tineri să fie luați sub aripa protectoare a unei persoane importante, dar atenție la acest gest util și plăcut care s-ar putea să-i coste mai mult decât merită prin ceea ce li se va pretinde în schimb, din 25 iulie.

Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, complicații în desfășurarea unui plan menit să le furnizeze nativilor un câștig, un avantaj, un beneficiu financiar sau patrimonial. Nu este exclusă o dispută sau o atitudine exagerată prin ton, pretenții sau abordare.

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa lucrurilor secrete, devenind un factor de „luminare”, de limpezire a minții și de redresare interioară în urma accesului la o informație care le va schimba nativilor perspectiva asupra unei teme de viață.

În același sens va lucra și Soarele, între 22 iulie și 23 august, cât va tranzita zodia Leului, doar că, din aceeași postură, astrul zilei va solicita, mai mult ca în alte dăți, funcțiile cardiace și, în ansamblu, axa cardiovasculară. Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, posibile schimbări de opinie sau de atitudine față de oameni, idei și proiecte în care Leii credeau, pe care se bazau sau la care lucrau. Schimbare de paradigmă.

Balanță 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, sentimente răscolite de informații sau de bănuieli. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, stare organică marcată de calm, de echilibru, de împăcare sufletească; nativii vor cultiva și vor amplifica această stare de bine sau, măcar, de normalitate. În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul ipostazelor publice de viață profesională sau de virtute socială. Cei care au funcție, imagine publică sau meserii care se desfășoară în „văzul lumii” vor fi (doar câteva zile) avantajați de noul tranzit al Micului Benefic, care va acționa atenuat și pe „felii” înguste ale existenței pentru că, după 25 iulie, contextul se va transforma într-un factor șubred, plin de capcane și de pericole pentru imaginea, credibilitatea, stabilitatea profesională sau funcția, rangul și demnitatea cu care Balanțele au fost creditate.

Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, relațiile parteneriale vor fi, din nou, pândite de stres, de tensiuni, de antipatii ori de consecințele vechilor dispute și șicane.

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa relațiilor de prietenie, accentuând orgoliul și vanitățile în întâlnirile nativilor cu prietenii lor pe care vor încerca să-i impresioneze prin morga, statutul și alura lor impozantă (mai mult sau mai puțin justificată). Un rol asemănător îl va avea, între 22 iulie și 23 august, și Soarele care va introduce, însă, și o notă particulară, proprie lui, de protecție de la oamenii puternici (prin valoare personală sau prin statut social).

Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, o problemă financiară sau patrimonială, care nu se poate rezolva decât prin implicarea părților interesate sau însărcinate cu astfel de ipostaze (instituții), va capăta accente importante și ultimative.

Scorpion 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, eveniment de mică importanță dar destabilizant în viața de familie sau în activitatea domestică. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, stare emoțională favorabilă deschiderii mentale și sufletești a nativilor către activitățile de cultivare a spiritului, de înălțare sufletească sau de îmbogățire culturală. Sentimente mai bune între părinții și copiii care s-au aflat, până acum, în conflict deschis sau în relații reci. În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul conștiinței și al educației înalte, înlesnind identificarea unor premize de viitor care să le permită să abordeze noi posturi socio-profesionale.

Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, enervări la locul de muncă pe fondul unor disfuncții cu care nativii s-au mai confruntat, motiv pentru care aceștia ar trebui să le privească cu umor sau cu înțelepciune din moment ce ele persistă și par greu rezolvat în aceste câteva zile.

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa a X-a, a ridicării în rang și a promovării profesionale, susținându-i pe cei născuți în Scorpion printr-un plus de elocință, de relevanță și de autoritate în luările de cuvânt sau în abordările publice. Un rol asemănător, desfășurat între 22 iulie și 23 august, îl va avea și Soarele, cât timp va străbate zodia Leului.

Acesta le va da nativilor și șansa de a fi numiți în posturi importante, de a face un salt în carieră ori de a repurta un succes profesional sau de imagine. Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, relațiile parteneriale vor deveni rigide, dialogurile vor avea un aer ultimativ sau vor fi guvernate de împrejurări care vor pune în evidență importanța momentului și impactul deciziilor comune care ar trebui să fie luate (sens al vieții).

Săgetător 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, piedici în calea liberei comunicări între nativi și persoanele cu care trebuie să se întâlnească. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, casa, în accepțiunea de locuință, devine importantă pentru condiția interioară nativilor care vor să se simtă liniștiți și protejați și să nu fie solicitați de treburi neplăcute și obositoare. Uneori, dacă vor avea posibilitatea, Săgetătorii se vor retrage într-o casă de vacanță. În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul intereselor materiale; va fi un tranzit care va insufla destul de multă delicatețe sau timiditate în abordările, explicațiile și pretențiile formulate iar din 25 iulie, fiind viciată de vecinătatea Lunii Negre, ea va crea confuzii și greșeli care pot compromite o cauză. Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, Săgetătorii, în postura de părinți, vor manifesta revoltă în fața derapajelor copiilor lor: dialoguri aspre, măsuri punitive; părinții vor schimba registrul discuțiilor prin felul în care vor înțelege și privi un eveniment și natura argumentele invocate din dorința de a face ordine ori de a-i trezi la realitate pe cei tineri.

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa a IX-a a ideilor superioare și le va da nativilor unul sau mai multe motive să-și consolideze opiniile în siajul concluziei evidente că au avut dreptate să privească lucrurile într-un anume fel.

În aceiași direcție, va acționa și Soarele, cât va traversa zodia Leului între 22 iulie – 23 august. Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, este posibil să se pună problema stabilității locului de muncă dar și nevoia de a accepta schimbările impuse de evenimente chiar dacă ele se vor plasa în contradicție cu dorințele, interesele sau echilibrul lor de până acum.

Capricorn 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, context astral modest ca semnificație pentru evoluția situației financiare. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, dialoguri plăcute cu persoane simpatice, deplasări cu scop de agrement, vizite care îi vor destinde pe nativi sau deplasări cu un câștig educativ (oamenii vor vedea lucruri noi, își vor îmbogăți universul de cunoștințe, vor trăi o lecție de viață interesantă). În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul relațiilor parteneriale care vor fi marcate de amabilitate dar, după 25 iulie, situația se va complica și, de la aceiași oameni sau de la aceleași premize (dialoguri, negocieri, relații contractuale, dușmănii, procese), se poate ajunge la situații stupide și la evoluța nefericită a unui început (relativ) onest sau profitabil.

Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, posibile tensiuni între nativi și părinți, efort de a ține sub control o relație interumană sau un interes comun pentru aceleași bunuri patrimoniale.

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa intereselor materiale și le va da Capricornilor rigiditate în dialoguri și argumentație și tendința de a manifesta un aer de superioritate în gândirea și înțelegerea unei cauze. În același sector, între 22 iulie și 23 august, cât va dura tranzitul Soarelui prin zodia Leului, nativii vor mai beneficia de forța, combativitatea și capacitatea de a (se) lupta pentru un interes material de-a dreptul spectaculoase.

Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, numeroase influxuri astrale în sectorul relațiilor afective și al relațiilor nativilor cu copiii lor în care se va pune un accent existențial important fie prin ceea ce se va petrece (destul de bizar), fie prin afirmații, răspunsuri, mărturisiri, împrejurări de viață.

Vărsător 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, răstimp marcat de neliniște, de dezorganizare interioară, de incapacitatea de a se concentra. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, regimul bănesc se va menține în registrul normal. În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul relațiilor de muncă și, pentru câteva zile, va evolua favorabil dar nu vă bazați pe asta: tranzitul este de scurtă durată și el se va degrada rapid, din 25 iulie, când Venus va începe să fie destabilizată de conjuncția cu Luna Neagră, ceea ce va antrena neplăceri (situații delicate, acuzații, amenzi, încurcături în executarea sarcinilor curente de serviciu) care vi se pot imputa cu mai multă sau mai puțină justificare nativilor. În planul sănătății, Venus le va acorda Vărsătorilor o doză de protecție generală dar îi va face mai sensibili decât au fost până acum în tot ceea ce privește relația lor cu hrana sau cu administrarea medicamentelor. Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, Vărsătorii vor avea chef de ceartă.

În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa relațiilor parteneriale, complicând dialogul prin apariția unor persoane care vor încerca să lase impresia că sunt „importante”; aroganța poate apărea însă și în comportamentul celor apropiați, care nu erau așa până mai ieri, dar care, acum, abordează această strategie pentru intimidare.

Soarele se va afla în același sector, între 22 iulie și 23 august, și va colora cu nuanța autorității justificate și nu mimate dialogurile cu interlocutorii. Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, conjunctura momentului le va impune Vărsătorilor să se implice prompt într-o chestiune de familie sau de locuire (proprietate, habitație, drepturi cuvenite, gestionarea veniturilor rezultate din exploatarea unui patrimoniu).

Pești 16 – 22 iulie 2022

În dimineața zilei de 16 iulie, răstimp mai puțin degajat în planul stării organice care s-ar putea resimți de pe urma unui tranzit care va solicita sistemul nervos central și periferic și fiziologia sistemului neuro-vegetativ. Între 16 iulie, după ora 11:18′, și 18 iulie, după ora prânzului, Luna va traversa zodia Peștilor și va crea un climat plăcut, blând, liniștitor pentru trup și suflet în care Peștii „se vor regăsi pe sine”, cu gândurile și trăirile lor interioare sau cu motivațiile existențiale curente, percepute și rezolvate cu tact, cu calm și rezonabilitate.

În ziua de 18 iulie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 august, va tranzita sectorul relațiilor sentimentale „dând apă la moară” trăirilor excesiv de intense și de puțin motivate, care nu le vor face bine nativilor pentru că le vor răscoli suferințele mai vechi prin activarea amintirilor apoi prin ecoul lor în plan mental și fiziologic.

Va fi nevoie de multă stăpânire de sine. Între 18 iulie, după ora 14:18′, și seara zilei de 20 iulie, agitație firească pentru treburi financiare cotidiene. În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa activității profesionale și le va permite nativilor să se afirme prin sugestii, dialoguri după cum, le va permite și o legitimă abordare a temei salariale cu demnitate și verticalitate, fără exagerări și umilințe.

În același sector, din 22 iulie, se va instala în tranzit, până pe 23 august, și Soarele care va avea un rol binefăcător, de învigorare trupească și de vindecare rapidă ori chiar de depășire a unor momente delicate pentru sănătate. Între 20 iulie, după ora 21:23′, și 22 iulie, sector ambivalent, cu tensiuni relaționale și dialoguri radicale, conflictuale dar și cu un posibil beneficiu de informație ori lecție de viață pe fondul unor vizite în locuri cu încărcătură energetică specială.