Berbec – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, dinamică astrală concentrată, pentru acești nativi, pe chestiunea veniturilor obținute din muncă și a activităților extraprofesionale, retribuite constant sau ocazional. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie, la prânz, deplasări de scurtă durată (excursii, vizite în localități apropiate de locul în care trăiesc sau muncesc Berbecii), posibilitate ca nativii să-și completeze bagajul de cunoștințe cu informații utile care le vor da posibilitatea să cunoască oameni interesanți ori aspecte de viață inedite (lărgire a orizontului). Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, constrângeri, limitare a formulării unor opțiuni personale, situații complicate (confruntare cu opinia specialiștilor din domeniul lor profesional) care îi vor obliga să se autocenzureze. În seara zilei de 13 iulie se va produce Luna Plină în Capricorn, care se va manifesta chiar în acest sector al puterii, al funcției, al succesului, al imaginii și care va sublinia dificultățile cu care cei născuți în zodia Berbecului urmează să se confrunte.

Impact greoi al posturii profesionale asupra relațiilor de familie, dialog modest ca formă de comunicare (reticențe, trăiri nerostite, apatie, indiferență față de o serie de aspecte ale vieții domestice). Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, prietenii le pot face nativilor surprize plăcute sau îi pot antrena în activități pe care nu le-au mai efectuat și care se vor constitui ca niște experiențe de viață cu aer de aventură, în funcție de natura împrejurărilor și de spiritul de inițiativă al Berbecilor.

Sfârșitul săptămânii va contura o temă de viață care presupune nevoia maturizării și a schimbării atitudinii față de bani, de muncă, de responsabilitate față de sine sau față de familie; una dintre căile de rezolvare va fi consolidarea sentimentului de datorie față de propria persoană.

Taur – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, relațiile parteneriale vor evolua în funcție de răspunsul pe care Taurii îl vor da celor cu care se confruntă pe diferite teme (conjugal, profesional, de afaceri, social, relațional, instituțional, procesual). Aceștia vor fi determinați să reziste, să nu cedeze, să mențină activă cota de conflict pentru a le da celor vizați un mesaj clar că nu sunt dispuși să facă concesii, renunțări ori compromisuri. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, abordări inspirate ale unor chestiuni ce privesc munca și banii sau orice altă activitate profitabilă. Posibilitatea de a specula sau capacitatea de a pune în practică o informație (sugestie) primită de curând. Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, sectorul învățăturii, al școlarității sau al performanțelor profesionale prin perfecționare continuă va sta sub semnul Lunii Pline în Capricorn, care se va produce în ziua de 13 iulie și care va evidenția laturile necesare și dificultățile cu care nativii se confruntă în prezent sau pe care le vor întâmpina în viitor și care vor ridica problema reorientării lor spre alte domenii, forme de învățământ sau instituții care să-i pregătească pentru o meserie.

Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, numeroase provocări profesionale care vor implica și statutul lor public, imaginea și credibilitatea sau autoritatea. Împrejurările vor avea un aer mai puțin obișnuit și vor avea în centrul lor prezența sau intervenția unei persoane importante (director, șef, patron) care va observa și va comenta felul în care un nativ își desfășoară activitatea socio-profesională. De la sfârșitul săptămânii, Sensul vieții (Nodul Nord al Lunii), în casa I, în conjuncție cu Uranus, va atrage atenția asupra unei iminente schimbări sau transformări a stilului de viață, a idealurilor și a opțiunilor pe fondul unor evenimente neprevăzute.

Gemeni – 9 – 15 iulie 2022

Axa celor două case ale sănătății va sta, între 9 și 10 iulie, dimineața, sub semnul unei intense activități desfășurate la nivelul interiorității, în plan mental, intelectual și psihic. Poate că evenimentele de dată recentă i-au destabilizat pe Gemeni, poate că împrejurările prin care au trecut de curând le-au dat o perspectivă nouă asupra deciziilor personale necesare, poate că vor simți nevoia unei mai bune adaptări la realitățile complicate ale prezentului, cert este că nativii vor avea la ce să se gândească și ce să ia în calcul. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, axa relațiilor parteneriale va fi degajată de factorii de stres și îi va pune pe nativi într-o lumină frumoasă; aceștia vor fi simpatici, plăcuți, amabili, sclipitori, intuitivi, degajați și fără ambiții sau reticențe care să-i transforme în parteneri de dialog dificili pentru că planeta Venus, în tranzit prin zodia Gemenilor, îi va ajuta și-i va proteja întreaga săptămână. Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, sectorul banilor va primi influența modelatoare a Lunii Pline în Capricorn, din 13 iulie.
În acest context, dialogurile nu vor fi nici indicate, nici profitabile, nativii înșiși nefiind în largul lor dacă vor aborda o temă salarială, vor formula o pretenție (revendicare), vor încerca să schimbe, într-o altă direcție, relația lor cu profesia, cu salarizarea, cu volumul de muncă. Context asociat cu întâmplări modeste ca importanță, dar care pot compromite o inițiativă justificată.

Relații încordate cu unul sau mai mulți prieteni din cauza unor interese materiale divergente. Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, abordări mai puțin tradiționale ale circumstanțelor socio-profesionale; Gemenii vor avea curaj și inițiativă ori reacții prompte în fața blocajelor sau refuzurilor, mai ales dacă acestea din urmă vor fi nejustificate.

Rac – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, cel mai dinamic sector va fi cel al relațiilor de prietenie care par a fi supuse reformării, transformării, adaptării la noile condiții de viață și de muncă sau care pot fi abandonate. De la sfârșitul săptămânii, acest specific se va accentua și va lua aspectul unor evenimente care îi vor lua pe nativi pe nepregătite, obligându-i să ia o atitudine clară, fără echivoc, într-o situație relațională deteriorată sau profund alterată de evenimente. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, stare de sănătate bună; comportament degajat, atitudine sănătoasă, optimistă, adecvată în fața dificultăților profesionale sau în fața unor treburi casnice; psihic echilibrat. Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, relațiile parteneriale vor evolua ciudat, cu momente de tensiune, de ostilitate, cu refuz al dialogului sau al cooperării, cu reacții subiective, exagerate. Nu este un moment bun pentru întâlniri în scopul ajungerii la o înțelegere sau la semnarea unui acord (contract). Disensiuni în căsnicie care vor pleca, de cele mai multe ori, de la fleacuri sau de la răstălmăciri.
În seara zilei de 13 iulie se va produce faza de Lună Plină în Capricorn, ceea ce va ridica un semnal de alarmă cu privire la indisponibilitatea părților implicate într-o neînțelegere de a se abține, de a se controla sau de a nu „turna gaz peste foc” prin invocarea unor fapte din trecut ori prin ostilitatea vădită, ca un semnal de voință, în ochii celor născuți în zodia Racului, adresat partenerilor lor, când, de fapt, va fi vorba numai de ambiție.

Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, întâmplări stranii, inițiative ciudate în plan material/financiar. Posibile provocări în preajma zilei de 13 iulie, cu impact asupra notorietății, imaginii publice, autorității profesionale șubrezite de demersurile lipsite de onestitate ale unor colaboratori.

Leu – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, provocări profesionale, misiuni greu de îndeplinit în plan special, lupte de idei, stil sau metodă de consolidare a unui plan, a unui proiect, mecanisme greu de dislocat din inerția lor, dar și dificultăți pe care nativii le vor întâmpina în demersurile născute din atitudinea refractară, lipsită de spirit de cooperare și de onestitate a colaboratorilor lor care pot avea reacții imprevizibile, menite să le blocheze toate inițiativele. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, stare de spirit bună, sentimente frumoase, manifestări de căldură umană, de dragoste și de atașament față de persoanele importante din viața lor (copii, iubit/iubită). Stare de spirit destinsă, prielnică pentru relaxare și detașare de factorii de stres. Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, cele două case ale sănătății vor fi influențate de Luna Plină în Capricorn, din seara zilei de 13 iulie. Latura dificilă, încărcată de influxuri astrale, se va afla în sectorul bolilor lungi, cronice, karmice, unde va instaura, pentru două-trei zile, o atmosferă specială, marcată de frecvente întoarceri cu gândul spre trecut (copilărie, tinerețe), spre părinți, spre întâmplările cu rost karmic.
Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, evoluție neașteptată în cadrul unor întâlniri unde se vor rosti afirmații de natură să-l mire pe cel născut în zodia Leului. În mod normal, nativii nu ar trebui să aibă inițiativa unor discuții pe teme spinoase în acest răstimp.

Întreaga săptămână, Leii pot avea noroc de la unul sau mai mulți prieteni care-i pot ajuta, îi pot susține, le pot oferi o relație destinsă și onestă; Leii vor specula această disponibilitate a celor apropiați pentru a se relaxa alături de ei sau pentru a desfășura activități care să le sporească credibilitatea într-o zonă socio-profesională (încredere, simpatie, admirație).

Fecioară – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, axa învățăturii, a informațiilor primite și a deplasărilor va fi marcată de urgențe sau de blocajele cu care unele Fecioare se vor confrunta și care vor vedea astfel cum planurile lor întârzie să se materializeze ori sunt în pericol să fie abandonate prin pierderea unor termene-limită. Efortul lor se va îndrepta spre deblocarea unei situații, a unui dosar, în urma consultării tuturor variantelor posibile și legale. Drumurile, pe termen scurt sau pe termen lung, în țară sau în străinătate, pot fi marcate de peripeții, incidente, confruntări cu autoritățile, care îi vor întârzia în demersurile lor pentru a face verificări. Sfârșitul săptămânii marchează posibile situații controversate, a căror explicație nu este prea logică, de aceea, nici rezolvarea lor nu le va fi nativilor prea limpede. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, mecanisme sociale și relații profesionale care le-ar putea aduce nativilor laude, admirație, succes. Cei mai avantajați vor fi artiștii, interpreții, actorii, cei care își desfășoară activitatea în mass-media și care se pot afirma în chip remarcabil, de cele mai multe ori, fără prea mult efort.
Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, relațiile de prietenie și viața sentimentală vor fi marcate de mesajul rigid, drastic chiar, uneori lipsit de subtilitate, de moderație și de delicatețe, al fazei de Lună Plină în Capricorn din 13 iulie. Cele mai afectate vor fi relațiile de prietenie unde dialogul și comunicarea verbală vor fi limitate la strictul necesar.

Aceste tăceri semnificative le vor da de înțeles prietenilor că Fecioarele sunt nemulțumite de ei sau de evoluția relației lor. Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, influențele astrale se vor îndrepta spre sistemul nervos central și periferic și spre aparatul locomotor (osatură, musculatură, sistem arterial și venos).

Balanță – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, dacă există conflicte deschise între nativi și unele persoane (rude, cunocuți sau chiar străini) care se „bat” pentru aceleași avantaje materiale, patrimoniale sau financiare, atunci nativii trebuie să țină cont de faptul că sectorul care controlează aceste interese este tot mai conflictual, dar și tot mai greu de condus spre o rezoluție finală, pentru că nimeni nu dorește să accepte o propunere. Joc contraproductiv de interese, unele meschine, altele disproporționate și o abordare eronată. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, posibilitatea de a face scurte deplasări (vizite de o zi-două în apropierea localității unde trăiesc, deplasări de agrement, minivacanțe). Întâlniri plăcute ca atmosferă și profitabile prin șansa de a primi informații și lămuriri importante cu privire la o temă de viață. Bună comunicare cu cei aflați departe de casă sau cu instituțiile din străinătate prin reprezentanții ei. Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, activitatea profesională și viața socială vor sta sub semnul Lunii Pline în Capricorn, din 13 iulie, care va instaura un regim rigid și-i va obliga pe unii dintre cei născuți în Balanță să se retragă din prim-planul atenției publice.

Nu va fi un moment bun pentru discuții oficiale, pentru prezența lor la întruniri unde se vor aborda subiecte delicate. Uneori, nativii vor simți această nevoie să se retragă sau să se derobeze de o serie de răspunderi instinctiv, alteori, avertizați, aceștia vor încerca să se extragă din acele activități care se pot solda cu un eșec și care să le greveze autoritatea, simpatia sau credibilitatea.

Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, nevoie de inedit, de surprize, de alungare a monotoniei vieții sentimentale; disponibilitate pentru activitățile care le vor permite Balanțelor, mai ales celor tinere, să se afirme în împrejurări publice.

Scorpion – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, Luna se va afla în tranzit prin semnul Scorpionului și le va da celor care s-au născut în această zodie un plus de farmec, de fascinație, sporind intensitatea tuturor calităților lor speciale (subtilitate, intuiție, simț al strategiei, rezistență nervoasă). În relațiile parteneriale care vor fi angrenate de tranzitele momentului, aceste calități le vor permite să aibă abordări interesante, bine ticluite, care să-și atingă scopul imediat sau, mai târziu, prin efectele pe care le vor determina. Totuși, aceste relații parteneriale nu vor fi deloc ușor de controlat nici chiar de către abilii Scorpioni, pentru că ele se vor asocia cu influențele dure, brutale, rigide dinspre zodia Taurului; de aceea, trebuie avut în vedere că o ripostă din partea celor cu care Scorpionii se confruntă ar putea fi dură, complicată sau riscantă (mai ales dacă va fi vorba de relația nativilor cu instituțiile statului).

Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, posibile informații care liniștesc sau anunță o soluție modestă, dar profitabilă în plan financiar. Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, sectorul comunicării va sta sub controlul Lunii Pline în Capricorn, din 13 iulie. Cel mai afectat va fi sectorul conștiinței, al crezurilor, al mecanismelor care le permite nativilor să stabilească o scară de valori pe baza cărora să ia decizii și să-și motiveze aspirațiile și atașamentele.

Nota generală va fi de cramponare, de imposibilitate de schimbare, prin renunțare la vechile convingeri. Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, întâmplări ciudate în viața de familie sau în gospodărie. Întreaga săptămână, Scorpionii vor fi atrași de lumea enigmelor, a misterelor, a tainelor, a zonelor controlate de forțe speciale (filosofie, psihologie, farmacie, paranormal, ocultism, mitologie, religie, credință, creativitate).

Săgetător – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, se vor manifesta tendințe contradictorii în sectorul sănătății. Solicitate vor fi zonele anatomice care asigură rezistența organismului și-i permit să facă față la stres, la efort fizic, la oboseală, nu însă și la certuri și conflicte unde nativii vor reacționa imediat și fără menajamente, sancționând orice comportament abuziv care le tulbură echilibrul interior. Deși planetele în tranzit prin zodia Taurului indică vigoare și rezistență, totuși, este bine să nu se exagereze și să se solicite organismul până la epuizare. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, Luna le va da Săgetătorilor energie, optimism, curaj și franchețe. Dimpreună cu Venus în Gemeni, ea va funcționa ca un factor pozitiv pentru relațiile parteneriale, netezind calea spre împăcare, spre eliminarea factorilor de neînțelegere, a discrepanțelor, înlăturând condițiile care au permis nașterea și alimentarea unor diferende pe varii teme de viață, de muncă, de colaborare sau de participare la activități socio-profesionale. Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, cele două case ale banilor și câștigurilor vor sta sub semnul Lunii Pline în Capricorn din 13 iulie.

Nici sectorul salarial nu va arăta grozav, dar acolo s-ar putea să fie vorba mai mult de nemulțumiri, de stări de spirit, de atitudini, de puncte de vedere, pe când în chestiunile ce țin de casa a VIII-a se va afișa o atitudine rigidă, care nu cedează, nu negociază, nu ascultă, nu înțelege și respinge totul, chiar și soluțiile rezonabile, complicând acest sector, printr-o atitudine crispată până la absurd în fața evidenței sau nutrind viziuni nerealiste despre o temă patrimonială (vise).

Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, întâmplări cotidiene care ies din nota obișnuitului și a banalității; nativii pot fi martori la situații ciudate sau pot fi puși în ipostaze delicate.

Capricorn – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, relațiile afective vor trece prin momente stranii în care impresiile subiective, părerile la care nativii nu vor să renunțe și unele ambiții pot tulbura înțelegerea între cei dragi. Radicalizare a relațiilor dintre părinți și copii, reacții intolerante și replici pe măsură. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie, la prânz, cele două case ale sănătății sunt armonic aspectate, Capricornii trebuind să se simtă bine, să fie mai calmi, mai împăcați, mai dispuși să se distreze. Probabil că unul sau mai multe momente de respiro în programul de muncă vor contribui la această stare de bine. Dialoguri utile pe teme medicale, abordare inteligentă a unei afecțiuni minore. Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, Luna se va afla în tranzit prin semnul zodiacal natal al celor despre care vorbim acum și aici și, în ziua de 13 iulie, se va afla în ipostaza de Lună Plină în Capricorn, ceea ce reprezintă un moment esențial, plin de semnificații pentru aceste persoane. Este un moment de apogeu, o temă de viață ce tocmai a fost dusă la bun sfârșit sau, în logica lucrurilor, este pe cale să se încheie, dându-le nativilor un sentiment de eliberare, dar și de satisfacție.

Totuși, sectorul relațiilor parteneriale, al conflictelor și al ipostazelor radicale, greu de manipulat sau influențat, poate face valuri. Atenție la declarații, depoziții, mărturii, răspunsuri formulate pe cale orală sau în scris, mai ales în relația nativilor cu instituțiile statului.

Moment al unor posibile „scăpări”, gafe, a unei lipse de autocenzură care poate contribui la agravarea unui conflict mai vechi. Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, abordări curajoase, uneori puțin cam (prea) îndrăznețe ale unor teme bănești, financiare sau salariale, dar contextul astral nefiindu-le ostil, le va da o șansă. Cum spune un proverb: „Celor care îndrăznesc, Dumnezeu le deschide ușa”.

Vărsător – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, va fi vorba de carieră. Problemele majore, de ordin profesional pot fi gestionate în mod echilibrat și eficient chiar dacă trăirile interioare ale nativilor vor fi apăsătoare, marcate de dezamăgire, de lipsa entuziasmului ori de vreo satisfacție. În schimb, din ce în ce mai complicat, se arată a fi peisajul domestic și familial care, la sfârșitul săptămânii, poate pune o problemă importantă, ce nu poate și nu trebuie să fie ignorată sau tergiversată pentru că aici va interveni Sensul vieții, care va face jocurile. Depinde care dintre aceste direcții va fi activată, relația cu părinții, relația cu țara, relația cu patrimoniul, sentimentele, educația, construcția de sine etc. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, momente plăcute, petrecute alături de unul sau mai mulți prieteni cu care Vărsătorii se regăsesc pe aceleași coordonate de gust, de aspirații, de stil de viață. Bărbații pot trăi aventuri „picante” care le vor lăsa o amintire plăcută și motivantă pentru a continua relația începută.

Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, sănătatea se va afla sub marcajul dificil și stânjenitor al Lunii Pline în Capricorn, din 13 iulie, și va accentua o stare de disconfort organic sau psihic. Depinde însă și de vârstă, de tablou clinic și de împrejurări. A nu se exagera nici cu medicamentele, nici cu alimentația și a nu se cădea în extrema abuzivă a postului sever, a regimului nejustificat de drastic.

Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității Vărsătorilor și le va spori calitățile intelectuale, mentale, forța psihică și le va modela personalitatea în sensul unei originalități interesante. Dinamică, dar inconfortabilă, va fi, întreaga săptămână, casa comunicării și a deplasărilor scurte (dispute, dizarmonii, stridențe în relația cu persoanele cunoscute ocazional).

Pești – 9 – 15 iulie 2022

Între 9 și 10 iulie, dimineața, universul convingerilor și al idealurilor este precar: dezamăgiri, renunțări la oameni, la valori și la planuri pe fondul unor decepții și dezacorduri cu persoanele apropiate. Mai solicitant, mai obositor și mai deranjant va fi însă segmentul comunicării obișnuite unde provocările par a se ține lanț, obosindu-i și agasându-i pe nativi cu tot felul de dizarmonii și complicații cărora trebuie să le facă față. Cele mai multe dintre acestea se vor manifesta în contextul deplasărilor curente. Între 10 iulie, după ora 11:35′, și 12 iulie la prânz, evoluție normală, fără factori de stres în planul vieții profesionale și al prezenței nativilor la manifestările cu public. Plăcută pare a fi secvența casnică și domestică unde Peștii își vor putea găsi liniștea, odihna, condițiile necesare de refacere și izolare de tumultul cotidian. Între 12 iulie, după ora 12:01′, și 14 iulie, dimineața, relațiile de prietenie precum și cele sentimentale vor sta sub semnul antipatic al vibrației Lunii Pline în Capricorn, care nu va nuanța trăirile și nu va îmblânzi emoțiile, ci, dimpotrivă, le va radicaliza, cel puțin pe 13 iulie, când se va produce această fază.

Sectorul vieții afective va fi unul încordat și blocat de amintiri neplăcute, de senzații fără legătură logică cu realitatea și evenimentele care se petrec: unii vor avea trac nejustificat, alții vor încerca stări de spaimă, de regret ori de exasperare.

Chiar și pentru artiști și interpreți, contextul va fi unul dificil, pentru că le va tulbura percepțiile și le va modifica și calitatea interpretării prin factori subiectivi fără legătură cu spectacolul sau cu tema performanței lor actoricești. Între 14 iulie, după ora 11:14′, și 15 iulie, influența astrală îndreptată spre latura neurologică și activitatea psihică. Univers plin de idei, de gânduri și de preocupări, uneori obositoare.