Vezi ce spune Horoscopul Urania pentru zodia ta. Află horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie în parte și cele mai noi previziuni astrale.

Horoscop săptămânal Berbec – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie după-amiaza, sentimente trăite intens, dorință de a fi prezent în medii publice unde nativul se poate afirma (concursuri, spectacole). Nevoia de succes le poate mobiliza celor tineri resursele fizice, dându-le curajul să participe la întreceri sportive sau la implicarea în jocuri estivale unde se cere îndemânare, energie, concentrare, ambiție, asumarea unui risc, premiul pus în joc sau notorietatea fiind un scop în sine. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, mod de viață relativ mai temperat, cu o necesară atenție îndreptată spre muncă, sarcini de serviciu, activități practice. În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie; pentru moment, el se va constitui ca un factor bun, insuflându-le nativilor hărnicie, capacitatea de a face un efort susținut ori de a se supune rigorilor impuse de o activitate profesională.Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va influența toate relațiile de familie și toate chestiunile practice, gospodărești care privesc locuința, bunurile funciare, administrarea bunurilor patrimoniale care ar trebui să le aducă un câștig.Din 7 iulie, mecanism astral nefericit care va alimenta disputele gratuite între nativi și rude; se vor spune lucruri neadevărate, exagerate, din dorința de a convinge sau de a impresiona și care mai târziu vor fi regretate. Între 6 iulie, după ora 1:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, relații parteneriale cam alambicate și greu de definit care vor oscila între nevoia de cooperare și/sau ajungere la o înțelegere și lipsa de disponibilitate a Berbecilor de a accepta un compromis sau o concesie. Din 8 iulie, după ora 8:15′, prim moment care se va repeta și care va instaura un sentiment de teamă cu privire la viitorul lor material.

Horoscop săptămânal Taur – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie după-amiaza, intervenții autoritare și eficiente în disputele familiale; Taurii vor prelua rezolvarea unor sarcini dificile pentru un membru de familie care nu mai are resurse fizice să reziste la exigențele unui mod de viață modern. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, relațiile între părinți și copii vor fi destul de calme, dar, pe fondul intrării planetei Marte, în dimineața zilei de 5 iulie, în zodia Taurului, se va contura o schimbare evidentă de atitudine. Părinții vor deveni mai implicați și mai atenți la toate etapele dezvoltării și educației copiilor lor și vor dori să-și impună punctul de vedere, fără discuții, dar ferm.Până pe 20 august, Marte, în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi, le va da numeroase alte impulsuri îndreptate spre activism, eficiență, hărnicie, dedicare, acceptare a unor condiții dificile de lucru sau a unor sacrificii. Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va crea situații opuse nevoii de comunicare liberă și de exprimare degajată; astfel, Taurii vor fi mai tăcuți, mai responsabili pentru fiecare cuvânt sau pentru fiecare afirmație rostită, mai buni observatori și extrem de discreți.Sfârșitul săptămânii va fi unul vulnerabil prin riscul de a spune ceva ce nu trebuie: fie nu-i momentul potrivit, fie formularea îi va deranja pe cei din jur, fie va conține exagerări regretabile ori atitudini subiective sau chiar pătimașe. Între 6 iulie, după ora 1:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, răstimp relativ normal pentru sănătate, cu excepția unor destabilizări interioare care le-ar putea afecta nativilor limpezimea de gândire. Din 8 iulie, după ora 8:15′, în relațiile parteneriale se va instala un fel de competiție sau de schimbare de comportament și de tactică, Taurii nemaiarătându-se la fel de cooperanți și de înțelegători ca înainte.

Horoscop săptămânal Gemeni – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie după-amiaza, fel de a vorbi și de a se purta cu autoritate. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, mod de viață banal, rutină casnică echilibrată de o stare bună interioară provenită de la planeta Venus, în tranzit prin zodia lor, ceea ce va contribui la dezvoltarea unei atitudini sănătoase față de factorii de stres obișnuiți. În ziua de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va sta la baza unor tendințe radicale: nevoia de a se elibera de povara unei amintiri, de sentimentele contraproductive (dor, melancolie, regrete, temeri nejustificate). Mecanisme de funcționare a organismului provocate de o înclinație sau de un specific personal transmis lor, pe cale genetică, de un părinte sau de orice alt înaintaș. Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va instaura tendința de a se opune oricărei cheltuieli, fie ea și justificată.Din dorința de a face economii și, pe fondul spaimei de un posibil dezechilibru financiar ce ar putea surveni în viitor, Gemenii vor „tăia” toate cheltuielile care nu sunt strict necesare. Opțiune neinspirată între 7 și 11 iulie cu privire la o cumpărătură sau la o plată; încurcătură, neregulă în acte sau discuții stupide pe tema unor plăți sau încasări cuvenite nativului care se desfășoară defectuos.Între 6 iulie, după ora 1:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, stare bună interioară pe care Gemenii nu vor să o compromită; de aceea, vor încerca să se implice în acele activități care le permit să fie veseli, fericiți, motivați, să se bucure de viață (vacanțe, excursii, petreceri, distracții). Din 8 iulie, după ora 8:15′, solicitare ceva mai intensă a sistemului imunitar pe fondul unor disfuncții trecătoare (răceală, guturai, infecții minore). Între 7 și 11 iulie, posibil conflict pe o temă bănească între nativ și unul sau mai mulți prieteni.

Horoscop săptămânal Rac – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie după-amiaza, abordare fermă, autoritară a tuturor problemelor bănești. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, dialoguri marcate de logică, de pragmatism; relațiile cu persoanele cu care nativul se întâlnește ocazional vor fi menținute în limitele corecte ale colaborării. Deplasări cu scop precis pentru a rezolva chestiuni administrative. În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va marca sectorul relațiilor de prietenie. Pe fond, este vorba de posibilitatea de a stabili noi cunoștințe, de a conlucra în vederea ducerii la bun sfârșit a unui scop comun, dar și dispute, contraziceri, diferențe de opinii care nu se rezolvă, ba, după 29 iulie, acestea se pot transforma într-un conflict cu final neașteptat și cu întorsături dramatice de situație.Tot pe 5 iulie, Mercur se va afla în casa I a personalității celor despre care vorbim acum. Totuși, Racii nu vor avea niciun beneficiu de pe urma acestei secvențe astrale pentru că, de la sfârșitul acestei săptămâni și până spre 11 iulie, Mercur va face o conjuncție cu Luna Neagră, care le poate complica existența printr-unul sau mai multe necazuri, minore, printr-o situație care, deși îi va privi pe cei apropiați, îi va afecta, prin implicare, și pe ei.Între 6 iulie, după ora 1:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, o neregulă la locul de muncă le poate da „bătăi de cap” sau îi poate atrage în dialoguri care nu le vor face deloc plăcere (Jupiter va face trei cuadraturi cu planetele din Rac: nedreptate, acuzații neîntemeiate). Răstimp delicat pentru că nativii se vor dovedi slabi în fața unor persoane autoritare sau care forțează nota, încercând să-i manipuleze (atenție la relațiile dintre părinții – Rac și copiii lor maturi care ridică pretenții exagerate sau se poartă abuziv cu ei). Din 8 iulie, după ora 8:15′, sentimente răscolite pe toate planurile.

Horoscop săptămânal Leu – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie, impulsuri astrale de natură să-i motiveze pe Lei ca să-și afirme categoric o dorință, să rostească o nemulțumire, să adreseze o solicitare, să dea o replică fără echivoc celor care îi încurcă în viață, în activitatea curentă profesională sau în demersurile aspiraționale. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, atenție la detaliile care pot fi speculate în chip inteligent pentru a realiza același obiectiv cu mai puțini bani ori pentru a face o cumpărătură oportună la un preț convenabil.
În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, se va plasa în tranzit prin casa a X-a a funcției, a puterii și a imaginii publice, timp în care se vor contura provocări și confruntări pe care cei născuți în zodia Leului vor fi în stare să le țină sub control, dar cu efort și cu atenția concentrată pe temele importante de viață profesională. Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va crea un substrat astral favorabil dezvoltării unor preocupări nerostite cu voce tare; în general, va fi vorba de sănătate.În această idee, nativii trebuie să țină cont că, între 7 și 11 iulie, Mercur și Luna Neagră, împreună cu Soarele, vor realiza șase cuadraturi cu planetele din Berbec, mai ales cu Jupiter, care îi vor împinge să aibă reacții exagerate sau chiar disproporționate și să ia decizii justificate de fondul lor afectiv tulburat de o stare fizică alterată și de ecoul acesteia asupra psihicului lor. Posibile crize de conștiință. Între 6 iulie, după ora 1:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, Leii vor discuta doar cu cine vor dori ei, dacă asta le va face plăcere, și vor evita subiectele enervante care-i pot destabiliza. Din 8 iulie, după ora 8:15′, unele persoane, aflate la vârsta marilor decizii (40-42 de ani), vor lua în calcul o schimbare de statut socio-profesional.

Horoscop săptămânal Fecioară – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie după-amiaza, discretă influență exercitată asupra axei cardio-vasculare și a circulației periferice. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a celor care s-au născut în zodia Fecioarei și le va consolida un comportament echilibrat, un fel de a reacționa în chip adecvat tuturor stimulilor sau provocărilor cotidiene. În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va răvăși temeiurile unor reprezentări despre lume și viață, despre rostul și rolul lor profesional, credințe și atașamente.Nativii vor evalua multe dintre ideile, oamenii sau proiectele de care s-au atașat în ultima vreme și vor încerca să afle în ce măsură ele mai sunt importante și de viitor ori vor mai fi profitabile. Nu toate concluziile la care vor ajunge în urma acestei filtrări le vor întări vechile opțiuni; la unele, Fecioarele se vor vedea obligate să renunțe. Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va complica relațiile de prietenie.Chiar de la sfârșitul acestei săptămâni, conjuncția Mercur/Lună Neagră, în opoziție cu Jupiter din Berbec, poate destabiliza (relativa) armonie dintre Fecioare și apropiații lor. Unul dintre motive – dar nu singurul! – ar putea fi o neînțelegere bănească. Între 6 iulie, după ora 1:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, evoluție normală, fără nimic semnificativ în planul chestiunilor financiare (salariale). Din 8 iulie, după ora 8:15′, discuții marcate de ostilitate, de afișarea antipatiei, de intoleranță. O temă importantă de viață ar putea fi subiectul unei dispute cu frații. Se menține activ scutul protector al planetei Venus în sectorul carierei, dar și al succesului la public în cazul artiștilor, creatorilor și interpreților.

Horoscop săptămânal Balanță – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie, după-amiaza, posibile manifestări orgolioase și vanitoase față de un prieten care încearcă „să facă pe interesantul” cu o Balanță. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, evoluție normală a celor două case ale sănătății. În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va introduce factori de conflict, de criză relațională, personală sau instituțională, pe fondul unor revendicări, pretenții, dosare sau procese în care nativul cere cota lui parte, despăgubiri, compensări, ajutoare, aprobarea unor scutiri de plăți și taxe. Respectivele probleme nu numai că nu se vor rezolva dar se vor complica prin acești factori subiectivi la sfârșitul lunii iulie.Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va influența, dar nu în bine, evoluția profesională, imaginea publică și credibilitatea. Chiar de la sfârșitul acestei săptămîni, Mercur va face o conjuncție cu Luna Neagră și ambele vor face cuadraturi cu Jupiter, ceea ce presupune un context drastic, mai ales pentru cei care au funcții și răspundere, și care pot fi trădați, șicanați sau puși în situații imposibile de către colaboratorii apropiați.Teoretic, va fi vorba de o perioadă în care și cel mai mare adevăr rostit de către Balanțe va fi prost înțeles, răstălmăcit sau interpretat abuziv. Evitați dialogurile în public sau prezențele mediatizate; atacurile la funcția și competența unor Balanțe se poate petrece și în alte împrejurări dar, până la urmă, ele tot vor deveni publice. Între 6 iulie, după ora 01:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, moment destins rezultat însă din efortul intens depus de către nativi pentru a îndepărta toți factorii de stres din preajma lor. Din 8 iulie, după ora 08:15′, primele semne ale unor disfuncții relaționale care pleacă de la interesele divergente financiare sau materiale.

Horoscop săptămânal Scorpion – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie, după-amiaza, pentru unii, dacă este cazul, în logica statutului lor social și al vârstei, se va pune problema autorității, afirmării, numirii într-o funcție. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, relațiile de prietenie vor fi menținute cu tact și respect; moment bun pentru cooperare. În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va influența sectorul relațiilor parteneriale, al contractelor, al proceselor și al înțelegerilor doar că prezența acestei planete nu va fi un factor de temperare a asperităților ci unul care va scoate în evidență laturile dizarmonice împingând părțile la atitudini ostile care vor alimenta discordia anterioară.Conflictele se vor putea naște și din relația nativilor cu reprezentanții unor instituții ale statului, mai ales ale celor care portă „haină miliară” ori sunt organizate pe criterii de ierarhie militară. Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului, pe care o va traversa până pe 19 iulie, timp în care va introduce numeroși factori subiectivi în tot ceea ce privește reprezentarea nativilor asupra unor persoane, proiecte și teme comune de muncă în care aceștia par că nu-și mai găsesc rostul.Sfârșitul săptămânii se poate asocia cu o pronunțată nemulțumire care îi va face să ia în calcul extragerea lor dintr-un colectiv, demisii, abandonul unei activității sau ruperea relațiilor cu una sau cu mai multe persoane cu care au intrat în coliziune de idei, concepții, stil și metodă de muncă; nesiguranță cu privire la atașamentele mai vechi, ezitare în fața noilor provocări. Între 6 iulie, după ora 01:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, posibil moment șubred pentru activitățile care presupun efort intelectual (logică, rațiune, gândire, elaborare, argumentație). Din 8 iulie, după ora 08:15′, sprijin esențial pentru trup și suflet din partea Lunii.

Horoscop săptămânal Săgetător – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie, după-amiaza, tinerii Săgetători își fac planuri mari din punct de vedere profesional, uneori puțin peste nivelul lor de pregătire dar orgoliul și ambiția îi împiedică să fie obiectivi cu propria lor persoană. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, activitate publică corectă, eficientă, fără stres sau situații imprevizibile. În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va introduce accente speciale în sectorul bolilor scurte și al sănătății de fiecare zi. Uneori, ar putea fi vorba de reactivarea unor simptome dureroase, alteori, ar putea fi vorba de consecințele unei intervenții chirurgicale sau al stadiului în care se află organismul după ce a suferit un accident.Nu neglijați aceste mesaje ale organismului pentru că sfârșitul lunii iulie se asociază cu un răstimp mai delicat și atunci atât diagnosticarea, evaluarea, analizele cât și procedurile terapeutice vor fi mai greu de realizat.Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va introduce factori destabilizatori în sectorul intereselor bănești și patrimoniale, presărând sămânță de ceartă, confuzie, declarații și afirmații neadevărate, comportament irascibil defavorabil rezolvării cauzei care i-a destabilizat într-atât încât își vor fi pierdut cumpătul. Tulburarea va începe pe 7 iulie și, în linii mari, va dura până pe 11 iulie, dar răul, o dată făcut, va continua să producă efecte și după aceea. Între 6 iulie, după ora 01:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, efort de a nu sacrifica o relație de prietenie și chiar dacă felul în care ea evoluează nu-i place și nu-i convine deloc nativului dar, pentru moment, optează pentru diplomație. Din 8 iulie, după ora 08:15′, stare de spirit răscolită de unele simptome care, așa cum vă avertizam mai înainte, pot să se manifeste din 5 iulie.

Horoscop săptămânal Capricorn – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie, după-amiaza, atitudine demnă, principială și deloc dispusă la artificii și compromisuri când este vorba de statutul unui bun de mare valoare, de împărțeala unei averi, de ieșirea din indiviziune. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, nevoie de informații corecte, precise, de la instituțiile de la care emană un act, o procedură, o normă de aplicare a unei legi pentru a depune dosare, a face întâmpinări, a aplica pentru funcții și acceptarea lor în diferite condiții de învățare, de practică, de stagiu de perfecționare și care, de cele mai multe ori, privesc străinătatea. Capricornii, în ciuda dorinței lor intense de a depăși cadrul limitat al zonei în care trăiesc și activează, nu-și vor pierde capul în aburii unui ipotetic succes dincolo de granițele țării.În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va introduce un profil nou relațiilor afective: sentimente trăite mai intens dar și implicare mai clară a partenerilor în viitorul relației lor. Părinții vor intra „pe ultima turnantă” în relația lor cu copiii mai ales dacă aceștia abia au intrat în adolescență sau sunt deja tineri emancipați însă adevăratele și importantele confruntări și situații neprevăzute se vor produce după 29 iulie.Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va da peste cap una sau mai multe relații contractuale (atenție, și căsătoria e o relație contractuală!) introducând o notă de absurd, de abuz și de neregulă majoră în abordarea unei chestiuni care, în realitate, ar putea să nu fie chiar atât de gravă. Între 6 iulie, după ora 01:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, predispoziție astrală rigidă alcătuită de șapte planete care fac opoziții și cuadraturi greu de soluționat. Din 8 iulie, după ora 08:15′, încărcătură afectivă negativă provocată de evoluția unei prietenii.

Horoscop săptămânal Vărsător – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie, după-amiaza, relațiile parteneriale, mai ales în ipostaza negocierilor și a discuțiilor preliminare, se vor desfășura anevoios din cauza principiilor rigide apărate de către Vărsători și a orgoliilor sau vanităților celor cu care se poartă dialogul. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, în mod ciudat, Vărsătorii sunt destul de relaxați când este vorba de felul și data la care vor ajunge în posesia unor bani sau bunuri; ei știu că au făcut tot ceea ce trebuie pentru a pune demersul lor pe un drum corect și, acum, așteaptă. În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va fi activ în sectorul casei, al patrimoniului imobiliar și funciar (dacă există!) și al relațiilor de familie.Deocamdată, încă e bine, încă e liniște și unele aspecte de viață par a-l dezechilibra pe Vărsător, pentru că, prin adevăratul vârtej, provocat de Marte, în acest sector, nativii vor trece abia în ultimele zile ale lunii iulie (29, 30, 31). Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va destabiliza, sectorul sănătății de fiecare zi, aici, un rol important avându-l tabloul clinic general și vârsta.Dar, atenție, nu luați de bună concluzia unei investigații sau un diagnostic alarmant pentru că Mercur, cel care aduce veștile, se va afla, de la sfârșitul acestei săptămâni, în conjuncție cu Luna Neagră și în cuadratură la grad perfect cu Jupiter, și va crea haos, dezordine în idei, erori de înțelegere și dezinformare. Între 6 iulie, după ora 01:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, călătorii stresante, deplasări cu peripeții (atenție, la cele efectuate pe apă cu diferite mijloace de transport; evitați improvizațiile). Din 8 iulie, după ora 08:15′, premize dificile pentru cei care au funcții; alegeri dificile între mai multe urgențe (personale, familiale sau socio-profesionale).

Horoscop săptămânal Pești – 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie, după-amiaza, discretă solicitare a axei cardio-vasculare și a circulației periferice. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, relații parteneriale bazate pe respect, politețe, spirit de cooperare și bună administrare a intențiilor și soluțiilor primite și oferite. În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va pune la încercare rezistența nervoasă a Peștilor pe direcția comunicare, învățare. Deși contextul este favorabil învățăturii, sedimentării cunoștințelor, lecțiilor practice, deprinderilor tehnice, totuși, când va veni vorba despre idei, concepții, ideologie și gusturi, lucrurile se vor colora cu nuanța intransigenței și, culmea, intransigenți vor fi chiar blânzii Pești care nu vor înghiți ușor tot ce li se va propune sau li se va prezenta ca fiind de valoare, de viitor ori ca având vreo importanță.Posibile accidente în legătură cu pământul produse în activitatea curentă sau în timpul unor deplasări (călătorii, excursii). Nota generală este de cădere pe pământ sau în zone adânci (șanț, groapă, râpă). Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va străbate sectorul sentimentelor cărora le va da o tentă exagerată, cu reacții dintre cele mai puțin utile rezolvării cauzei (unii vor intra în panică, pe alții supărarea îi va demobiliza). Notă profund inutilă de suferință (lacrimi, tristețe) de a lua totul în tragic. Contextul va fi defavorabil vieții sentimentale și relațiilor dintre părinți și copii.Între 6 iulie, după ora 01:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, preocupări intense legate de rezolvarea unei chestiuni materiale. Din 8 iulie, după ora 08:15′, sectorul comunicare va fi tulbure și pe direcția zdruncinării încrederii nativilor în niște oameni, instituții, programe, proiecte în care aceștia și-au pus încrederea sau speranța.

Sursa: https://www.libertatea.ro/horoscop