
Liceul de industrie alimentară Craiova se confruntă cu provocările care există la nivelul învăţământului românesc, dar managementul instituţiei a reuşit să dezvolte liceul. Punctele forte sunt modernizarea sediului liceului, derularea unor proiecte cu fonduri europene şi dezvoltarea bazei materiale.
Actualii elevi de liceu vor asigura siguranța și securitatea alimentară în România. Sunt pregătiți ei să lucreze în aceste domenii? Există o bază materială a liceului care permite pregătirea pentru viitorul loc de muncă? Dar care sunt perspectivele de creștere în industria alimentară în România?
Toate aceste puncte au fost dezbatute in cadrul dezbaterii RFI România organizată joi, 7 martie, ora 11.00, la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova, cu elevii Liceului de Industrie Alimentară.
Dezbaterea online:
Elevii clasei a IX-a învățământ profesional dual, în practică la agentul nostru partener.


Scris de: Jianu Cristinel-Florin
Articolul Nr. 17 / 2024
